HOME

WIE WE ZIJN

WAT WE DOEN

LINKS

CONTACTEER ONS

ENKEL LEDEN

docent Kalitsa
Docenten
Kalitsa Pantazis
Kalitsa is de dochter van Nikos Pantazis die in 1964 de grondlegger was van de Griekse dans in BelgiŽ.
Dansen was een onderdeel van haar opvoeding. Op 16-jarige leeftijd begon ze zelf dansles te geven bij Zorbades in Antwerpen.
Na tal van bijscholingen werd Kalitsa veel gevraagd als docent op nationale en internationale dansstages.
Kalitsa geeft dansles in Aartselaar aan juniors en volwassenen.
Manuela Galiatsos
Op 13-jarige leeftijd kreeg Manuela de kans om haar roots eer aan te doen door zich aan te sluiten bij de dansgroep van Kalitsa. Al snel bleek het dansen in haar bloed te zitten. Ze vindt het een plezier deze passie te delen met de allerkleinsten van de dansgroep in Aartselaar.
Françoise Dhoossche
Reeds meer dan 40 jaar specialiseert FranÁoise zich in Griekse dansen. Gedurende meer dan 5 jaar gaf ze dansles aan jongeren van de Griekse gemeenschap in Luik en ze had gedurende 26 jaar ook de leiding over een eigen dansgroep. Ze is gespecialiseerd in dansen van MacedoniŽ en doceert deze dansen in Aartselaar aan de volwassenen.
Karina Van Tichelen
Karina is in de ban van Griekse cultuur. Ze volgt reeds vanaf 1995 dansles bij Kalitsa en nam deel aan verschillende dansstages in binnen- en buitenland.
Sedert 2003 deelt ze haar passie met het geven van Griekse danslessen in Aartselaar aan volwassenen en beginners.
Bie Vander Veken
Bie heeft een passie voor Griekenland en de Griekse cultuur. In 2005 leerde ze de eerste Griekse danspassen bij Kalitsa. Ze is zich verder gaan verdiepen in Griekse dansen door het volgen van talrijke seminaries in binnen- en buitenland. Ze volgde ook een opleiding dansdocent bij "Danspunt" en geeft sindsdien dansles in Mechelen aan volwassenen en beginners.
Ons privacybeleid is in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (GDPR). Alle info vind je in onze privacyverklaring. KAPA vzw
Kapellestraat 150
2630 Aartselaar
www.dansgroepkalitsa.be
info[at]dansgroepkalitsa.be


ondernemingsnummer:
452.018.911
IBAN: BE44 9730 3516 3645
BIC: ARSPBE22